UFKU AŞANLAR-DENİZCİLİK SÖYLEŞİLERİ

Ekber Levent, Deniz Harp Okulun'dan  mezun olduktan sonra bir süre askeri gemilerde daha sonra ticari gemilerde Uzakyol Zabiti olarak çalıştı.1989 yılından itibaren yelkenli teknelerde skipper olarak çalışmaya başladı. Bugüne kadar kaptanlığın yanı sıra yelken ,arma, tekne malzemesi ve teknelere teknik servis ile ilgili birçok kolda da iş tecrübeleri oldu. Denizlerde huzur içinde özgürce yaşamanın tadına varmış bir deniz adamı olarak , bugüne kadar dünya denizlerinde 100.000 deniz milinden fazla seyir yaptı. 2010 yılından itibaren 7 Seas Sailing School olarak Dünya üzerindeki 7 Denizlerde seyir yapıyor ve katılımcıları ile kendine ait şirket teknelerinde, açık denizlerde ve okyanus geçişlerinde, IYT uluslararası ehliyet vermeye yetkili mobil okul olarak, yelken ve denizcilik eğitimi vermeye devam ediyor.

Son Güncelleme Tarihi : 19.10.2022 14:05

Son Etkinlikler