Öğrencilerimizin "TÜBİTAK 2209/A" Destekli Proje Başarısı

Üniversitelerde öğrenim gören ön lisans ve lisans öğrencilerini projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla çağrıya açılan TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı sonuçları açıklandı. TÜBİTAK 2209-A çağrısına, 2021 yılı 1. döneminde  Ulaştırma Hizmetler Bölümü Marina ve Yat İşletme programı öğrencileri 4  projesi ile karşılık verdi. TÜBİTAK’ın 2021/1. dönem çağrı sonucunda destek hakkı kazananlarını açıklamasıyla gurur verici tablo da ortaya çıktı.

Proje Yürütücüsü: Bengü Bozan, Danışman: Öğr. Gör. Yasemin Akgöl - Datça'nın Turizm Paydaşlarıyla Yat Turizmine Yönelik Bir SWOT Analizi

Proje Yürütücüsü: Mehmet Kaşıkçı,  Danışman: Cemre Taşkın Eskici- Turizm Bölümü Öğrencilerinin Mesleki Stajda İngilizce Konusunda En Çok Sorun Yaşadıkları Durum Ve Konuların Araştırılması

Proje Yürütücüsü: Kutay Kutun,  Danışman: Öğr. Gör. Onur Erdoğan - Koronavirüs (Covıd-19) Salgını İle Marina Sektöründe Oluşabilecek Fırsatlar Üzerine Bir Değerlendirme

Proje Yürütücüsü: Büşra Mermer, Danışman: Öğr. Gör. Kaan Koyuncu - Marinaların Deniz Salyası(Musilaj) Önlemede Rolünün İncelenmesi: Muğla Örneği

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamınde destelenmeye değer bulunmuştur.

Öğrencilerimizi ve Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 22.07.2022 13:24 Okunma Sayısı : 705