KAYIT DUYURUSU

Sevgili Öğrencilerimiz Üniversitenize Hoş Geldiniz.

Tercihiniz için teşekkür ediyor, üniversiteli olma sevincinizi paylaşmak üzere sizleri heyecanla bekliyoruz.

*E-Devletten Kayıt

4-8 Eylül 2021 (saat:23.59'a kadar) tarihleri arasında COVİD-19 Salgını nedeniyle kayıtlarını e-devlet üzerinden yapmaları zorunlu olup, adaylar https://www.turkiye.gov.tr/ web sitesi üzerinden elektronik kayıtlarını yapacaklardır. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin yüz yüze kayıt yaptırmalarına gerek yoktur. Elektronik kayıtları yeterlidir.
E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler bilgi ve kayıt formu ile 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraflarını (fotoğraflar son 6 ay içinde ön cepheden çekilmiş, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.). 22 Ekim 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına teslim edecektir.

Öğrencilerimizi duyurular için grubumuza beliyoruz.
Duyuru grubuna katılmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 01.09.2021 16:48 Okunma Sayısı : 892