Sektör Günleri ve Denizcilik Söyleşileri Etkinlik-2

Marina ve Yat İşletmeciliği Programı tarafından düzenlenen Sektör Günleri ve Girişimcilik, Denizcilik Söyleşileri etkinliğimize Arkas Line şirketinden Business & System Manager, Project Manager Umut Arıcan ve DenizTemiz Derneği- TURMEPA Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergül katılım gösterdiler. Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencileri bu etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Bu söyleşide tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini, hayatlarından kesitleri ve deneyimlerini aktaran Umut Bey ve Zafer Bey öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız tarafından keyifle takip edildiği gözlemlendi.
Etkinlik kapsamında, öğrenciler ve öğretim elemanları katılımcılara sorularını ileterek etkinliğin verimliliği daha da arttırıldı. Umut Bey ve Zafer Bey’in değerli yorumları ve katkıları, öğrencilerin deniz çevre bilincinin gelişmesinde ve kariyer planlamasına ışık tutacak çok önemli bilgiler ve tecrübeler sunuldu. Bu etkinlik, öğrencilere hayat, doğa ve yaşama dair birçok güzel fikir ve bakış açısı kazandırdı.

Son Güncelleme Tarihi : 21.07.2020 12:13

Son Etkinlikler